Zdravlje vaših dječaka

Zdravlje vaših dječaka Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravlje vaših dječaka.pdf
ISBN
9684460306682

OPIS

Lako dostupni i ažurirani izvori informacija od presudne su važnosti kada se susrećemo sa složenom medicinskom terminologijom i postupcima. Namjera je ove knjige pružiti takve informacije i time pomoći muškarcima da preuzmu odgovornost za vlastito zdravlje i dobrobit. Prvi dio knjige bavi se različitim aspektima ljudskog tijela – od mišićnog i koštanog do živčanog sustava – kako bi muškarci postali svjesniji svoga tijela i načina na koje ono djeluje. Abecednim popisom medicinskih termina i stanja koja ih objašnjavaju, razumljivo se i sažeto pristupa ključnim zdravstvenim pitanjima s lako dostupnim opisom široka spektra medicinskih stanja i problema, kako jednostavnih tako i složenih, s kojima bi se muškarci mogli susresti u životu.

Životne vrijednosti. Čak i kad prvi put vidite djevojčicu, komentirate njezin izgled, ali to se zapravo događa automatski.Nesvjesno komentirate kako je djevojčica slatka i lijepa, dok ćete za dječaka reći ... Zdravlje vaših dječaka - Za svaku dob.

"Pripovijest o jednom ... Nažalost kod dječaka je to malo drugačije ako i uspijete ih smiriti to će najvjerojatnije biti samo privremeno te ćete morati smisliti neki novi oblik kako privući pažnju. Izvor: bebe&mame/Avaz.ba.

POVEZANE KNJIGE