Dječak iz vode

Dječak iz vode - Popović, Ksenija | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Popović, Ksenija
DIMENZIJA
4,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Dječak iz vode.pdf
ISBN
3146262122072

OPIS

Uzbudljiv psiho-triler koji vas ni na trenutak neće ostaviti ravnodušnim. Fantastičan roman sa temama iz svakodnevnog života iz perioda jugoslavenskih ratova. U romanu su prikazani moćnici, koji su zloupotrebljavali svoj položaj, kao svirepi roditelji i surovi nasilnici, a članovi njihovih porodica kao nevine žrtve. Nevine žrtve okrutnosti i nemorala ljudi koji nemaju osjećanja ni ljubavi prema svojim najbližima i svojoj djeci. Potresna priča koja će u vama izazvati bijes i navesti vas da se zapitate – može li se na takve ljude utjecati. Kako surovost uništava sve dobro u ljudima, najbolje se ogleda kroz patnju zaljubljenog para Andreja i Mine, nevinih žrtava. Da li će se njihova ljubav izboriti sa surovošću moćnika?

Dječak iz Vode a.k.a. Edin Džambić autor je poznat po svojoj neiscrpnoj kreativnosti koja svaku misao i sliku lakoćom pretvara u pjesmu, suvereno se krećući od oporih in-your-face komentara društvenih i političkih (ne)prilika, preko duhovitih dosjetki obojanih specifičnim bosanskim humorom i ... Dječak iz vode, kao dobro vođen krimi triler sa elementima psiho trilera, govori o obijesti lokalnih moćnika o licemerju institucija, o nevinim ljudima koji su bez dijagnoze zatvoreni na psihijatrijskoj klinici, užasu svakodnevnice.

Kada sam pogledao niže ugledao sam promrzlog dječaka u vodi. Srećom, voda tamo nije duboka...

POVEZANE KNJIGE