Zemljišne knjige i odgoda povjerenja

Zemljišne knjige i odgoda povjerenja - Brežanski, J. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brežanski, J.
DIMENZIJA
6,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Zemljišne knjige i odgoda povjerenja.pdf
ISBN
4310488870872

OPIS

[Accessed: 21 December 2020] Abstracts Zemljišna knjiga kao evidencija nekretnina i prava na njima ima smisla samo ako svatko može pretpostaviti da je njezin ... Glavna knjiga je dio zemljišne knjige u koju se upisuju nekretnine i promjene na nekretninama te stvarna prava na nekretninama i promjene tih prava. U glavnu knjigu upisuju se sva zemljišta jedne katastarske općine, a ona se sastoji od zemljišnoknjižnih uložaka.

siječnja 2007. Stanje zemljišnih knjiga u RH • Zakonodavni optimizam i odgoda povjerenja • Podaci o usklađenosti stvarnog stanja, podataka zemljišne knjige i katastra bitno se razlikuju -ovisno o metodi i izvoru U ovom završnom radu govorit ćemo o utjecaju načela povjerenja u zemljišne knjige pri analiziranju problematike zaštite knjižnih prava. Uvodno će se objasniti o načelima stvarnopravnih odnosa, a prvenstveno staviti naglasak na načelu povjerenja u zemljišne knjige kao jednom od najvažnijih načela zemljišnoknjižnog prava.

POVEZANE KNJIGE