Ljubavni život

Ljubavni život - Shalev, Zeruya | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shalev, Zeruya
DIMENZIJA
3,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavni život.pdf
ISBN
4584254246680

OPIS

Strastven, požudan, beskompromisan, roman Ljubavni život govori o ljubavi koja ne poznaje granice. Kada se mlada Jara zaljubi u prijatelja svojih roditelja, ostavlja sve što je dotad stvorila: sigurnost, posao, muža… i od prvoga se trenutka u cijelosti prepušta neodoljivoj erotskoj privlačnosti kojom taj stariji muškarac zrači. Ljubavni život natopljen je opsesivnom ljubavlju, žudnjom i strašću. Istodobno pametan i uzbudljiv, roman Zeruye Shalev nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Duboko emotivan roman uranja u psihološke aspekte ljubavi, požude i braka, vješto otkrivajući složenu žensku strast… Booklist Ljubavni život Zeruye Shalev snažan je, očaravajući roman… književni udarac puritanizmu koji je skandalizirao Izrael. Le Nouvel Observateur Ovaj gusto pisan seksi bestseler nastavlja ondje gdje je Erica Jong stala. Publishers Weekly Roman koji je srušio sve prepreke… seksualno eksplicitan, a ipak gusto protkan biblijskim aluzijama i psihološkim uvidima. The New York Times Book Review Erotičan, maštovit, pametan – Ljubavni život je neusporediv. Obožavam ga! Fay Weldon Ljubavni život – roman u kojem se susreću Posljednji tango u Parizu i Priča o O. Darcey Steinke, autorica Suicide Blonde Blistav, otvoren, pametan i dirljiv roman. Frankfurter Allgemeine Zeitung

Vi koji ste u dugoj vezi ili braku a probleme ste zanemarili, morate se suočiti sa posljedicama u 2021 godini i promijeniti nešto. Život mačka Joje u obitelji Sertić počeo je kad je Joja imao jednu godinu. On je bio prvi mačak toj obitelji i trebalo im je svima da se priviknu na njega.

Možete biti emocionalno udaljeni s vremena na vrijeme, ali potrudite se ostati otvoreni raznim mogućnostima. Ono ... Dejan Karaklajić (74) stoji iza serije "Tajne vinove loze", a pored titula našeg poznatog reditelja, producenta i scenariste, ljudi ga znaju i kao čoveka koji je imao bogat ljubavni život.

POVEZANE KNJIGE