Napredni tečaj španjolskog jezika

Napredni tečaj španjolskog jezika Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Napredni tečaj španjolskog jezika.pdf
ISBN
6014646659901

OPIS

Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati razgovor i razumijevanje, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz određene strane zemlje, odnosno sa svima onima kojima je taj strani jezik materinski, i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju. Osim toga, gramatička će Vam se pravila otkrivati sama od sebe, obogatit ćete svoj fond riječi i doznat ćete dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite

Ponuda uključuje: Latina, škola stranih jezika, Zagreb - semestralni tečaj, početni ili napredni - engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, portugalskog , turski ili japanskog jezika, za samo 999 kn + gratis potvrda o znanju drugog stranog jezika! Tečaj mogu koristiti samo novi polaznici koji nikad nisu učili u našoj školi! - Napredni tečaj od A2 španjolskog jezika u trajanju od 48 sati u Centru za poduku i prevođenje Lanita. Ponuda se odnosi isključivo na nove korisnike! TERMINI ODRŽAVANJA: A2 subota, 09:00 - 11:15h, početak tečaja 30.09.

Prilikom odabira odgovarajućeg stupnja tečaja, možete sami izvršiti samoprocjenu pomoću tablice na stranicama škole. Početni i napredni intenzivni tečajevi jezika za odrasle. U današnja vremena kada je strani jezik jedna od najvažnijih stvari, kako za osobni napredak tako i za poslovanje malih i velikih tvrtki, jednako je važno što prije usvojiti ga.

POVEZANE KNJIGE