Noćni posao

Noćni posao - Topol, Jachym | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Topol, Jachym
DIMENZIJA
12,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Noćni posao.pdf
ISBN
5807496201944

OPIS

Noćni posao roman je između realnosti i fantazmagorije, roman o 1968. godini i odrastanju. Glavne junake, trinaestogodišnjeg Ondru i njegovog mlađeg brata Kamila otac pred ruskim tenkovima iz Praga odvodi k djedu na selo na granicu Njemačke i Poljske. U nekoliko mjeseci dječaci prolaze dramatične trenutke, oca im progoni tajna policija, oni se natječu sa seoskim dječacima u okružju mističnih planina prepunih bunkera koji skrivaju tajne iz Drugoga svjetskog rata, a na tavanu djedove kuće nalaze se papiri koje svi trebaju. Napet, uzbudljiv, magičan, Topolov Noćni posao prikazuje Češku kakvu ne poznajemo i revoluciju 1968. iz gledišta dječaka na početku puberteta.

V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. noćni posao JEDVA SU IZDRŽALI SABOR DRUGI PUT U MODERNOJ POVIJESTI ZASJEDAO CIJELU NOĆ: Uporni mostovci: 'Branite stranačke kese, a ne interese naroda' Noćni posao roman je između realnosti i fantazmagorije, roman o 1968.

U nekoliko mjeseci dječaci prolaze dramatične trenutke, oca im progoni tajna policija ... Posts about noćni posao written by Teddea Senjanović. OGLASIO SE METEOALARM SNIJEG STIŽE I U DALMACIJU; Vakula objavio novu prognozu - stižu minusi i nezgodno vrijeme, evo dokad će trajati NOĆNI POSAO.

POVEZANE KNJIGE