Jela od riba morskih i slatkovodnih

Jela od riba morskih i slatkovodnih - Keršek, Emil | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Keršek, Emil
DIMENZIJA
9,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Jela od riba morskih i slatkovodnih.pdf
ISBN
3609221597014

OPIS

Ova knjiga savjetuje najkvalitetniji način prehrane – što češće tjedne jelovnike u kojima se nalazi riblje jelo barem jedan do tri puta. Uz svaki detaljan i jednostavan recept nalaze se i fotografije u boji pripravljenih jela. Prvi put ćete se moći upoznati s receptima koji su “prošireni”, a primjenjivi za više vrsta riba, uz koji Vam navodimo i zamjenske ribe od kojih se to jelo također može pripraviti. Uz svaki recept je navedeno vrijeme pripravljanja, vrijeme kuhanja, predviđeni broj obroka, kalorijska vrijednost, kao i stručna preporuka vina, uz mogućnost alternative.

- Piće uz ribu i dopunska objašnjenja - Nekoliko praktičnih savjeta - Poznatije naše riblje vrste - Juhe - Jela od raznih vrsta riba - Pastrva, ... Ova knjiga savjetuje najkvalitetniji način prehrane - što češće tjedne jelovnike u kojima se nalazi riblje jelo barem jedan do tri puta. Uz svaki detaljan i jednostavan recept nalaze se i fotografije u boji pripravljenih jela.

U prilogu Vam se nalazi prezentacija za teorijski dio,kao i link koji je preuzet sa You Tube kanala za vježbe. ...

POVEZANE KNJIGE