Tajne seksualnog govora tijela

Tajne seksualnog govora tijela - Lloyd-Elliott, Martin | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lloyd-Elliott, Martin
DIMENZIJA
10,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajne seksualnog govora tijela.pdf
ISBN
9120722348970

OPIS

Često se događa da oni koji me ne poznaju, nakon što otkriju čime se bavim, misle da je moj posao analizirati svaku njihovu riječ, očekuju od mene da protumačim govor njihovog tijela i otkrijem što misle ili me optuže da ću ovo tajno znanje iskoristiti za sebe. Takvo je razumijevanje posljedica raširenog i pogrešnog shvaćanja psihologije. Srećom, brzim razvojem proučavanja psihologije sve više ljudi shvaća da znanost o mentalnom životu obuhvaća različite aspekte ljudskog ponašanja. Psiholozi rade u tvrtkama, bolnicama, školama, marketingu, medijima, policiji i vladi. Međutim, središnja nit koja povezuje rad većine psihologa jest svjesnost o važnosti međuljudskih odnosa koji se temelje na dobroj komunikaciji. Ova knjiga govori o presudnom aspektu ljudske komunikativnosti.

Govor tijela puno je snažniji od riječi, a stručnjakinja Janine Driver otkriva što je dobro činiti, a što ne i kako se na najbolji mogući način predstaviti okruženju. Kod zavođenja i govora tijela postoji jedan zanimljiv detalj: 90% muškaraca smatra da su oni učinili prvi korak u susretu. Istina je malo drugačija, u 90% slučajeva prvi korak čini žena slanjem signala.

Uvez: meki. Tajanstveni pogled, ležerno usmjereno stopalo - samo su neki od izdajničkih znakova koji otkrivaju da nam se netko sviđa.

POVEZANE KNJIGE