Početni tečaj – engleski jezik

Početni tečaj – engleski jezik Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Početni tečaj – engleski jezik.pdf
ISBN
1128137500286

OPIS

Želite brzo naučiti engleski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje, i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz Engleske, odnosno sa svima onima kojima je engleski jezik materinski. Osim toga, gramatička će Vam se pravila otkrivati sama od sebe, obogatit ćete svoj fond riječi i doznati dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite. Odlike tečaja su: jasne i pregledne lekcije; razumljiva gramatička objašnjenja i raznovrsne vježbe za usvajanje rječnika; poučne obavijesti o zemljama engleskoga govornog područja; zanimljive ilustracije i fotografije. Komplet sadrži: tri audioCDa s dijalozima i rječnikom, putni CD uz pomoć kojega ponavljate već naučeno, udžbenik u boji (176 stranica),

Redovne cijene pogledajte na CJENIKU. Naučite američki engleski, jer je to najutjecajniji jezik na svijetu! Učiti engleski za početnike s book 2 od "50 languages" Učiti engleski za početnike je samo jedan od preko 50 jezičkih paketa koje nudimo. book 2 je učinkovit način za učenje engleski.

Početak tečaja: 19.10.2020. Raspored: pon/sri 19:30-21:00; Cijena tečaja: 1.845,00 kn; Mogućnost obročnog plaćanja! Popunjavanje grupe u tijeku! Tečaj obuhvaća preko 50 lekcija u formi igranih ili animiranih video sekvenci.

POVEZANE KNJIGE