Kralj i kruna

Kralj i kruna - Radnich, Mirro | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Radnich, Mirro
DIMENZIJA
11,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Kralj i kruna.pdf
ISBN
4397414842189

OPIS

U džungli kraljevska kruna oduvijek se prenosila sa oca na sina i uvijek su na prijestolju sjedili veliki grivasti lavovi. Ali, sve češće i sve otvorenije počelo se razgovarati o promjeni vladara. Kakve su strašne promjene nastale i tko je i kako zavladao džunglom doznat ćete ukoliko pročitate ilustriranu knjigu suvremenog pisca za djecu.

Ocjena: 4 Broj: 1. 12,95€ - Paraolimpijska medalja je kruna svega, a posebno na način na koji sam ja došao do nje, kazao je Kralj koji je kao pripadnik pričuvnog sastava MUP-a sudjelovao u Domovinskom ratu.

Neki tvrde da kraljica neće prepuštati krunu već će tek nakon njezine smrti na tron sjesti prvi prijestolonasljednik, drugi tvrde da princ William prolazi obuke za kralja te da će Elizabeta II. u potpunosti preskočiti Charlesa, a treći da bi Charles svako malo mogao napokon postati kralj. Kralj i kruna Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE