Krik

Krik - Bilosnić, Marijan Tomislav | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bilosnić, Marijan Tomislav
DIMENZIJA
10,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Krik.pdf
ISBN
7769228638619

OPIS

Tema ove poeme je poniženje i gašenje ljudskog i nacionalnog dostojanstva, koje se događa u posljednje vrijeme (od 2000. godine).

Roman je podijeljen na četiri poglavlja, a svaki od njih nosi naslov u obliku datuma kada se radnja poglavlja odvija. Krapinski informatički klub KRIK uključuje se tradicionalno u tjedan programiranja. Polaznici su naučili kako izraditi jednostavnu web aplikaciju uporabom MVC-a (povezanu s bazom podataka).

Riječ prepuštamo poduzetnicima, obrtnicima, samozaposlenima, zaposlenicima i građanima, jer im je važno da se njihov glas čuje 'Ponavljamo, izuzetno je važno da se svi koji dolaze na trg ... Nacionalni muzej Norveške zaključio je da je neprimijetan, ali i neprijatan natpis na čuvenom platnu "Krik" napisao sam Edvard Munk, saopštio je danas iz ove ustanove. Natpis "To je mogao samo da naslika ludak", dugo je bio predmet rasprave o tome ko je drvenom olovkom na lijevom uglu slike ... eKrik.

POVEZANE KNJIGE