Interpretacija bajke divič

Interpretacija bajke divič Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Interpretacija bajke divič.pdf
ISBN
7515869743166

OPIS

Ovo obnovljeno izdanje “Interpretacije bajke” uvjetovano je promjenama školskih programa. Knjiga sadrži jedan kraći uvod u kojem se govori o bajci kao književnoj vrsti i o tome kakav je njezin utjecaj na dijete. Kada se koje bajke čitaju kao lektira, upoznaje nas poglavlje pod naslovom Bajka u osnovnoj školi. Slijedi obrada nekih najpoznatijih narodnih i umjetničkih bajki, a poseban je naglasak na “Pričama iz davnine” Ivane Brlić-Mažuranić. Na kraju je kratak prikaz upotrebe bajke u slobodnim aktivnostima. Knjiga je namijenjena nastavnicima hrvatskog jezika i književnosti u osnovnoj školi.

Vremenom je pored zabavnog sadržaja objavljeno i pregršt drugih zanimljivih i pre svega korisnih informacija kako za odrasle tako i za decu i mlade. Bajke i slikovnice (41) Slikovnice, priče i igra (149) KNJIGE / Mali svijet / Bajke i slikovnice. Razvrstavanje i filteri RAZVRSTAJ PREMA popularnosti.

Zapisivači očinske ljubavi. Viewegh, Michal 106,56 kn.

POVEZANE KNJIGE