Bijela tišina

Bijela tišina - Gardaš, Anto | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gardaš, Anto
DIMENZIJA
3,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijela tišina.pdf
ISBN
2284409537203

OPIS

Četvrta haiku zbirka jednoga od hrvatskih najuspješnijih autora haiku poezije podijeljena je u pet ciklusa, od kojih prva četiri tematiziraju prizore iz prirode karakteristične za ugođaje četiriju godišnjih doba (“Višnja u cvatu”, “Suncem obasjano”, “Magleno jutro”, “Pahulja na kamenu”), dok je peti (“Milnarska noć”) posvećen Milni, na Braču, gdje se svakoga ljeta održavaju susreti haiku pjesnika. Formatom dulje razglednice, ova knjižica i vizualno korespondira s karakterističnom konciznošću i ekonomičnošću haikua, što još potenciraju i lirične ilustracije Sanje Rešček, a upotpunjena je izborom iz kritičkog materijala o autoru.

Kupovina bijele tehnike za mnoga kućanstva predstavlja velik zalogaj, zato ti preporučujem da prije kupnje bijele tehnike dobro pogledaš i provjeriš sve ponude koje možeš pronaći na internetu. Na Jeftinije.hr možeš naći najveću ponudu hladnjaka, zamrzivača, perilica i sušilica rublja, ploča za kuhanje, štednjaka ... Bijela Stijena je naselje u općini Okučani u Brodsko-posavskoj županiji.Nalazi se na Psunju, sjeverno od Okučana na cesti prema Lipiku, susjedna sela su Trnakovac i Bjelanovac koji je naselje u sastavu grada Lipika.

... Bijela tehnika - akcije i popusti. Proizvodi 1-30 od 210.

POVEZANE KNJIGE