Dobre slučajnosti

Dobre slučajnosti - Ana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ana
DIMENZIJA
12,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobre slučajnosti.pdf
ISBN
4811227699642

OPIS

Eseji sakupljeni u knjizi objavljivani su od 1989. do 1993. godine po različitim stručnim časopisima i novinama. Podijeljeni u tri dijela, Topom na zeca, Sjena ocvalog teatra i Dobre slučajnosti, obrađuju aktualne teme iz hrvatske dramske književnosti i teatrologije. Autorica, ne ulazeći previše u zamršene odnose između teatarske (okoštale) repertoarne politike i naše suvremene dramaturgije, nastoji kritički govoriti o dosezima postojeće hrvatske dramske produkcije te događanjima na kazališnoj opernoj i dramskoj sceni i iza nje.

Bilo da se radi o savršenom danu u kojem sve teče glatko ili o lošem razdoblju kada se događaju loše stvari, svemir vam šalje poruku. Znate li za izreku: Kada je učenik spreman, pojavljuje se učitelj? Točno tako se može objasniti sinkronicitet. Slučajnosti - Priča o ženi koja je zbog jedne odluke izgubila skoro sve njoj najvažnije u životu - Pogledajte video i opis za film Slučajnosti (HASARDS OU COINCIDENCES / CHANCE OR COINCIDENCE) Rasta x Ana Nikolic - Slucajnost INDIGO (drugi deo)Balkaton Muzika: Stefan Djuric RastaTekst: Stefan Djuric RastaAranzman: Stefan Djuric Rasta i Vanja Ulepic... Naravno da su slučajnosti namerne, ali ne treba od istih praviti konkurenciju.

... Dobre slučajnosti. Meandar, Zagreb, 1994.

POVEZANE KNJIGE