Miris suhih ruža/celeber

Miris suhih ruža/celeber - Lott, Tim | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lott, Tim
DIMENZIJA
10,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Miris suhih ruža/celeber.pdf
ISBN
6511254335236

OPIS

Možda je tuga neka vrsta neizvjesnosti. Ulovi te kad si sam i drži te nesigurnim dok netko do koga ti je stalo odlazi ili umire. Tada znaš da budućnost više neće biti ista kao prošlost, ali nemaš informacija o tome kako će ona izgledati. U mraku si i ništa te ne može nagovoriti da gledaš pozitivnije – takve stvari će se s vremenom dokazati. Lottov roman Miris suhih ruža dolazi od novog britanskog autora koji nam pripovijeda o gubitku svoje majke i svojim načinom suočavanja s time. Ovo je vrsta knjige koja Vas navodi da počnete davati smisao mjestima i ljudima iz svoga života. U svom laganom i pažljivom putu, Lott razvija pouzdane znakove melankolije i zemljopisnu kartu izmiješanih problema na putu kojim je prolazio cijelog svog života sa lijepim i zamršenim mjestima u svojoj vlastitoj glavi i srcu.

Больше 1000 наименований. Заказывайте сейчас! Miris suhih ruža / Tim Lott ; prevela s engleskoga Marija Erl Šafar.

Rezultati pretrage. Prikaži sve KRITIKA: Tim Lott - 'Miris suhih ruža' (Celeber, 2005.) U ožujku 1988.godine Jean Lott je izvršila samoubojstvo vješanjem.

POVEZANE KNJIGE