Enciklopedija astronomije

Enciklopedija astronomije - Ranogajec, Ana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ranogajec, Ana
DIMENZIJA
4,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Enciklopedija astronomije.pdf
ISBN
2890024829978

OPIS

Iz Bjelovara i od domaće autorice stiže nam ovo kapitalno izdanje. U enciklopediji su obrađeni svi osnovni pojmovi astronomije, a od važnijih dodataka ovdje su: kazalo oznaka koje se koriste u astronomiji, nazivi zviježđa sjevernog i južnog neba, podaci o planetima Sunčevog sustava u 5 tabela, tabela povijesti astronomije od 4. tisućljeća prije Krista, te najopsežniji prilog – popisi izlazaka i zalazaka Mjeseca, Sunca te svih planeta Sunčevog sustava. Enciklopedija velikog formata ilustrirana je i brojnim fotografijama iz arhiva NASE – američke državne uprave za zrakoplovna i svemirska istraživanja.

car. Promicatelj ... Pomorska enciklopedija nastoji obuhvatiti sveukupno znanje o fenomenu koji presudno određuje hrvatski identitet.

Astronomija (starogrčki: αστρον + νόμος i u prevodu znači zakon zvezda) je nauka koja proučava objekte i pojave izvan Zemlje i njene atmosfere. Ezop antikvarijat > Knjige > Astronomija > Enciklopedija astronomije. Kategorije.

POVEZANE KNJIGE