Blagdanske slastice

Blagdanske slastice - Dujmešić, Palmira | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dujmešić, Palmira
DIMENZIJA
12,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Blagdanske slastice.pdf
ISBN
2817111580772

OPIS

Prava je istina – blagdane jednostavno obožavamo. I uvijek iznova, kada krajem godine konačno stignu ti posebni dani puni djetinje razdraganosti, čini nam se kao da su stigli u posljednji tren da na neobjašnjiv način, sitnim radostima “oporave” našu ustaljenu svakodnevicu. Hladne noći, snijeg i zima odjednom više nisu tako neugodni, poprimaju neka druga, toplija obilježja. Pod okriljem blagdana, naočigled se pretvaraju u idiličnu sliku zamagljenih prozora, toplih peći, veselih obiteljskih okupljanja i zamamnih mirisa koji iz svih mogućih kuhinja nezaustavljivo nadiru u hladnu, zimsku noć. I uvijek se u tu sliku uklope vrijedne majke, domaćice i žene, zajapurenih obraza, pomalo umorne, ali sretne, s velikim veselim osmjehom na usnama.

Nastasja Chiara Petrić (Zdravi tanjurić) pripremila je tri recepta za brze božićne poslastice koje će obožavati i mali i veliki. Dolcela je pripremila slatko iznenađenje uz koje su omiljene blagdanske slastice gotove u čas posla. Blagdanski stol s novim Dolcela blagdanskim mješavinama bit će bogatiji i maštovitiji jer Imaš pravo na slatko! Jednostavno, brzo, a tako mmmljac.

Getty Images/iStockphoto Božićni kolači 1kg - blagdanske slastice iz poznate Slastičarnice Millennium za samo 85 kn! Ocjena naših korisnika: Izvrsno! Izvrsno! Ukupno glasova: 200 5 zvjezdica: 166 4 zvjezdice: 16 3 zvjezdice: 5 2 zvjezdice: 5 1 zvjezdica: 7. Kako pripremiti zdrave blagdanske kolače i slastice: 5.0. Blagdansko razdoblje tradicionalno je popraćeno pripremom maštovitih i ukusnih slastica.

POVEZANE KNJIGE