Upravljanje poslovnim procesima

Upravljanje poslovnim procesima - Bosilj Vukšić, V. Kovačić, A. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bosilj Vukšić, V. Kovačić, A.
DIMENZIJA
12,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Upravljanje poslovnim procesima.pdf
ISBN
8470799606370

OPIS

Iz recenzije prof.dr.sc. Katarine Ćurko: Knjiga na sveobuhvatan i sistematizirani način, uz najnovija saznanja iz teorije i prakse obrađuje svu složenost i važnost upravljanja poslovnim procesima. U prilog tome govori i 96 korištenih bibliografskih jedinica novijih godišta. Gradivo je prezentirano na jednostavan i razumljiv način koji je posebno prilagođen studentima ekonomskog i posebno informatičkog smjera, kao i polaznicima poslijediplomskog studija informatike i menadžmenta, ali i svima onima koji sudjeluju u projektima reinženjeringa poslovnih procesa i informatizacije poduzeća.

Radi se o disciplini upravljanja poslovanjem koja koristi različite metode za otkrivanje, modeliranje, analizu, mjerenje, poboljšanje, optimizaciju i automatizaciju poslovnih procesa. Drugo poglavlje je orijentirano na upravljanje poslovnim procesima i u njemu se iznose osnovne definicije i koncepti vezani uz poslovne procese, objašnjava se modeliranje i analiza poslovnih procesa, istiĉe se vaţnost procesne orijentacije i obraĊuje se pitanje sadašnjeg stanja i budućih trendova upravljanja poslovnim procesima. Sustav rješenja i alati za upravljanje poslovnim procesima. Što je ISO 9001? ISO 9001 je međunarodni standard koji je objavila organizacija European Commitee for Standardization.

Nažalost, mnoga preduzeća preskaču ovaj korak i nespremni realizuju promjene koje na kraju ne daju očekivane rezultate. U hrvatskom zdravstvu postoji veliki prostor za poboljšanja po pitanju upravljanja poslovnim procesima, a postoji i ogromni potencijal za bolje korištenje već postojećih resursa. Koje su osnove kontrolinga u zdravstvu i kako ga najbrže i najefikasnije uvesti u svakodnevno poslovanje, možete saznati na ovoj edukaciji. BPM - Upravljanje poslovnim procesima Za rast konkurentnosti cjelokupnog hrvatskog gospodarstva važno je jačanje malih i srednjih poduzeća.

POVEZANE KNJIGE