Anđeoski miš – važna poruka

Anđeoski miš – važna poruka - Peppe, Rodney | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peppe, Rodney
DIMENZIJA
4,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Anđeoski miš – važna poruka.pdf
ISBN
7270959498303

OPIS

Anđeoski miš dobio je važan zadatak. U poštanskom sandučiću pronašao je maleni prekrivač sa porukom da pronađe vlasnika tog dragocjenog predmeta. Sa svojim prijateljem Perom, odmah je krenuo u potragu. Raspitivao se kod svih svojih znanaca, da bi tek na kraju otkrio i vratio izgubljeni pokrivač malenoj bebi slonici Elici, koja bez njega nije mogla cijelu noć zaspati. Ilustrirana priča o dobroti, pomaganju i o za malenu djecu neizmjerno dragocjenim, predmetima utjehe.

Pinterest. WhatsApp [ad_1] Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku.

Aki Sunce - inspirativni trener , Anđeoski šaptač i ... "Anđeoska poruka nade" Lornina je treća knjiga. Jedinstvena reakcija čitatelja Lornine poruke - neovisno o njihovoj religiji - jest da im Lorna vraća nadu, pomaže im da shvate da, koliko god se možda osjećali usamljenima, osim sebe uvijek imaju anđela čuvara.

POVEZANE KNJIGE