99 fotografija durieux

99 fotografija durieux - Tudor, Mladen | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tudor, Mladen
DIMENZIJA
7,7 MB
NAZIV DATOTEKE
99 fotografija durieux.pdf
ISBN
6629336754453

OPIS

“Danas kad gotovo svatko od nas poznaje više ljudi–fotografija nego stvarnih ljudi, kada su se sjene iz camere obscure pomiješale sa stvarnošću u našem pamćenju, jako je važno raditi na novoj optici, na traženju mladica u tom foto–smetlištu, na preimenovanju fotografskog sloga. Ali, isto tako, na programatskom inzistiranju na novom, doveli smo do zaborava stvarne koordinate života, pa i fotografiranja. Užasavam se ljudi kojima ni zbilja ni fotoaparat nisu dovoljni, što ih tjera u agresiju i prema jednom i prema drugom, kao što sam svjestan beskrajne otrcanosti fotografskih klišeja koji vladaju. Opredijelio bih se za Tudorov interes za nešto tako tradicionalno kao što je život, a ako tu nije vječna zaliha novog (nešto kao sjećanje na budućnost), onda gdje je.

I am ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov 99 fotografija durieux autora Tudor, Mladen. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Buy 99 fotografija by Tudor, Mladen (ISBN: 9789531880879) from Amazon's Book Store.

*FREE* shipping on qualifying offers. 99 fotografija (Croatian Edition) Zagreb : Durieux, 1998.

POVEZANE KNJIGE