Slavnih 89 iz Soca

Slavnih 89 iz Soca - Kušan, Ivan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušan, Ivan
DIMENZIJA
9,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Slavnih 89 iz Soca.pdf
ISBN
7703891857989

OPIS

Knjiga objedinjuje 89 tekstova o osobama koje su na ovaj ili onaj način ostavili ne mali trag u autorovu životu. To su, zapravo, lirske zabilješke, duhovita, nježna prisjećanja, zaustavljene točke u vremenu, epizode međusobnih susreta i prijateljevanja. Riječ je, mahom, o poznatim ljudima iz hrvatskog kulturnog života – književnicima, slikarima, redateljima i dr., ali i nekim glasovitim stranim piscima (Carver, Ionesco, Duhamel), a zanimljiv je i susret te prepiska s unukom velikog ruskog klasika F. M. Dostojevskog. U tom smislu, ti su tekstovi, koliko biografski, toliko i autobiografski, vremenski uokvireni nepoćudnom epohom tzv. socijalističkog realizma, dobom čije je trajanje obilježilo sudbine mnogih u knjizi.

Knjiga objedinjuje 89 ... Riječ je, mahom, o poznatim ljudima iz ... SLAVNIH 89 IZ SOCA - ivan kušan (7972) - prijava na Moj račun registracija / kreiraj novi račun dodaj u favorite pošalji prijatelju Pomoć IVAN KUŠAN SLAVNIH 89 IZ SOCA.

Rezultati pretrage. Prikaži sve Slavnih 89 iz SOCA by Ivan Kušan, unknown edition, Ezop antikvarijat > Knjige > Publicistika > Slavnih 89 iz SOCA.

POVEZANE KNJIGE