Sarah

Sarah - LeRoy J.T. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
LeRoy J.T.
DIMENZIJA
11,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Sarah.pdf
ISBN
5860594968651

OPIS

Kakav je život u američkoj provinciji, u mističnom svijetu močvara, u sporednom zakutku u kojem vozači kamiona i svodnici kroje sudbine i određuju životne tokove? J. T. LeRoy priču pripovijeda iz perspektive dvanaestogodišnjaka, koji se počinje prostituirati kako bi stekao potrebnu dozu poštivanja i samopoštovanja u uvrnutom svijetu u kojem je odavno nestalo svih moralnih i spolnih granica i predrasuda. Sarah je roman u kojem se sastaju svi elementi istinski dobrog djela, od dobre i potresne priče, preko iskričavog humora do izvrsnog stila. Sarah je tužna priča o odnosu majke i sina, o svijetu s ruba i preko ruba društvenih granica. J. T. LeRoy svojim je prvim romanom, kojeg je napisao kao devetnaestogodišnjak, na velika vrata ušao u prvu ligu suvremenih američkih pisaca.

References . Danskernes Navne, based on CPR data: 9025 females with the given name Sarah (compared to 12 537 named Sara) have been registered in Denmark between about 1890 (=the population alive in 1967) and January 2005, with the frequncy peak in the 1990s.

If you meet you a Sarah, DON'T EVER let her out of your life. In 1982, Sarah ... > Read more.

POVEZANE KNJIGE