Glas tišine – praktični okultizam

Glas tišine – praktični okultizam - Blavatsky, H.P. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blavatsky, H.P.
DIMENZIJA
3,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Glas tišine – praktični okultizam.pdf
ISBN
6086493709839

OPIS

Naredni tekst potječe iz „Knjige Zlatnih pravila”, jednog od onih djela danih onima koji na Istoku izučavaju okultizam. Poznavanje tih djela obavezno je u toj školi, čije su učenje prihvatili mnogi teozofi. Obzirom da mnoga od ovih pravila znam napamet, prevođenje mi je bilo relativno lagano. Dobro je poznato da se u Indiji metode duhovnog razvoja razlikuju od gurua do gurua, ne samo zato što oni pripadaju jednoj od različitih filozofskih škola, kojih je šest, več i stoga što svaki guru ima svoj vlastiti sustav koji, uglavnom, drži u tajnosti. S druge strane Himalaja metode se u ezo-terijskim školama ne razlikuju, osim ako guru nije običan Lama koji zna tek nešto više od onog kojeg podučava.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 586 ... Ezop antikvarijat > Knjige > Filozofija > Filozofija-ostalo > Glas tišine - praktični okultizam.

Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Knjige Ezoterija,magija i okultizam, Veliki izbor knjiga iz područja Ezoterija,magija i okultizam možete pronaći u našoj webshop ponudi po akcijskim cijenama. ...

POVEZANE KNJIGE