Taxi

Taxi - Tančik | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tančik
DIMENZIJA
7,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Taxi.pdf
ISBN
1229955807192

OPIS

Kathryn Cheet vozačica je taksija u Londonu. Razapeta između četiri ljubavnika (Joel, Stef, Richard i Jonny) i jedne ljubavnice (Amy), ona živi pet različitih odvojenih života. No, jedne noći u njenu taksiju naći će se Craig Summer, koji, osim što će ubrzo postati šesti član Katyine ljubavne križaljke, prikazat će se i u sasvim neočekivanom svjetlu – od prvotno nezanimljiva i pomalo zbunjena bezveznjaka, “nedostojnog” Kathyna otkačenog i krajnje liberalnog svjetonazora, pretvorit će se u spretnu i neustrašivu enigmu, koja će je sve više privlačiti…

Learn more online. Taxi Silvio Pag, nudi usluge brzog i sigurnog prijevoza putnika, na raznim relacijama unutar područja otoka Paga ( Zrće, Novalja, Pag, Šimuni, Mandre,…) kao i transfer putnika do obližnjih turističkih destinacija ( Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Zagreb, Rijeka, …). Francuska akcijska komedija "Taxi" iz 1998. čiji je scenarist Luc Besson.

Naruči nas telefonski ili putem aplikacije. TAXI. The World's Leading Independent A&R Company.

POVEZANE KNJIGE