Bog je sišao na zemlju

Bog je sišao na zemlju Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Bog je sišao na zemlju.pdf
ISBN
8250550237002

OPIS

Povijest je potvrdila pouzdanost Nostradamusovih proročanstava, a Edgar Cayce je najveći američki i jedan od najvećih svjetskih proroka modernog doba čija proročanstva zapanjuju svojom točnošću. Osim njih autor navodi i proročanstva Sri Aurobinda i Ladmana Das Madana, dvojice Indijaca, čija se proročanstva nipošto ne mogu odbaciti. Svi oni govore o jednoj te istoj pojavi o rođenju, životu i čudima Sir Sathyja Sai Babe, božanskog bića koje se utjelovilo u ljudskom tijelu.

Mi smo mu važni. Ti si Bogu dragocjen, zbog tebe je sišao na zemlju, zbog tebe je spreman i poginuti samo da bi te izvukao iz pakla, muka, bolesti, rata, prognaništva, beznađa i smrti. Bertha Dudde, br.

Ostvario se proročki zov o Emanuelu, Bogu koji je s nama. Spasenje je došlo i spasenje nam je darovano i zajamčeno, ali se među nama nalazi na jedan diskretan način.

POVEZANE KNJIGE