Seks za početnike

Seks za početnike - Petrović, Jasminka | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Petrović, Jasminka
DIMENZIJA
7,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Seks za početnike.pdf
ISBN
8193647778968

OPIS

U želji da vas umirimo, podučimo, ohrabrimo, razonodimo, nasmijemo i zadirkujemo, odlučili smo napisati knjigu o seksu, ali bez dlake na jeziku. Za početak smo osnovali Tim vrhunskih laika, tj. nestručnjaka (plus dvije tete), koji je proveo zanimljivo istraživanje među populacijom uzrasta od 8 do 18 godina. Knjiga je napisana s namjerom da čitaoca (mladog ali i starog) ne samo poduči seksu, već i da ga oslobodi stereotipija, predrasuda, liši neosnovanih strahova, briga i zebnji, ohrabri, osokoli, ali i više od toga, da ga razonodi, razveseli i nasmije.

69 vam, naime, omogućava simultano pružanje zadovoljstva bez obzira na to koji je partner gore ili dolje. SEKS ZA POČETNIKE ; Dodatnih 10% popusta na tri kupljena proizvoda koji nisu na akciji % 10 % Sačuvajte u listi želja. Proveri dostupnost u radnjama .

Riječ je o toplom i duhovitom štivu koje progovara »bez dlake na jeziku« o tom osjetljivom aspektu ljudskog života. A*alni seks za početnike: Ništa bez kondoma, a ovo ne činite čak ni u trenutku najveće strasti 15. rujan 2019.

POVEZANE KNJIGE