Muškarac u krevetu

Muškarac u krevetu - Deković, Duško | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Deković, Duško
DIMENZIJA
3,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarac u krevetu.pdf
ISBN
4993936613573

OPIS

“Gotovo prije dvije tisuće godina indijski mudrac Vatsjajana napisao je najstariji udžbenik vođenja ljubavi na svijetu – Kama sutra. Kako se ova knjiga temelji na saznanjima iz tog vrlo dalekog razdoblja, može se samo pretpostaviti koja se pažnja posvećivala ovim odnosima. Tek posljednjih desetljeća, na starom i novom kontinentu, počela su ozbiljnija i otvorenija proučavanja ovog područja. Potvrđena su mnoga saznanja i postavke ovih drevnih naroda. Suvremena tehnologija omogućila je daljnji napredak u otkrivanju novih detalja ovih vrlo složenih odnosa. Unatoč tome, literatura Dalekog istoka (Indija, Tajland…) i dalje ostaje aktualnom i poučnom. O ljubavnim odnosima Eve i Adama gostoji danas bogata stručna literatura. Često pisana stručnom terminologijom, možda je ponekad teže čitljiva i razumljiva. U ovom tekstu, posvećenom nama Adami- U ovom tekstu, posvećenom nama Adami- ma, ova saznanja prezentirat će se u jednom opuštenom i pomalo šaljivom stilu s natuknicama i na naš račun.”

Ako ga budete činili sretnim on vas nikada neće iznevjeriti ili prevariti. Ako je ovan „frajer" horoskopa, Lav je kralj, a za svoje „podanike" uvijek radi samo najbolje, jer njegov je glavni cilj, zapravo smisao ... Što svaki muškarac želi u krevetu? I ne, nisu samo perverzije.

On je muškarac stare škole, ne zanimaju ga previše kratke avanture za jednu noć, ali u vezi će dati sve od sebe da seks bude nadnaravno iskustvo. Muškarac želi ženu koja će mu reći što želi - barem u spavaćoj sobi. Većina muškaraca bit će zahvalna za malo instrukcija, posebno ako to znači da će vas uspješno zadovoljiti.

POVEZANE KNJIGE