Muškarac u krevetu

Muškarac u krevetu - Deković, Duško | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Deković, Duško
DIMENZIJA
12,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarac u krevetu.pdf
ISBN
2427155186520

OPIS

“Gotovo prije dvije tisuće godina indijski mudrac Vatsjajana napisao je najstariji udžbenik vođenja ljubavi na svijetu – Kama sutra. Kako se ova knjiga temelji na saznanjima iz tog vrlo dalekog razdoblja, može se samo pretpostaviti koja se pažnja posvećivala ovim odnosima. Tek posljednjih desetljeća, na starom i novom kontinentu, počela su ozbiljnija i otvorenija proučavanja ovog područja. Potvrđena su mnoga saznanja i postavke ovih drevnih naroda. Suvremena tehnologija omogućila je daljnji napredak u otkrivanju novih detalja ovih vrlo složenih odnosa. Unatoč tome, literatura Dalekog istoka (Indija, Tajland…) i dalje ostaje aktualnom i poučnom. O ljubavnim odnosima Eve i Adama gostoji danas bogata stručna literatura. Često pisana stručnom terminologijom, možda je ponekad teže čitljiva i razumljiva. U ovom tekstu, posvećenom nama Adami- U ovom tekstu, posvećenom nama Adami- ma, ova saznanja prezentirat će se u jednom opuštenom i pomalo šaljivom stilu s natuknicama i na naš račun.”

(Ne)zadovoljstvo Samo zato što je muškarac zadovoljen, to ne znači da je i žena. Ukoliko ne dođe do svesnog napora s njegove strane da ceo „posao" napravi prijatnim za ženu, velike su šanse da ona ne bude zadovoljena.

7. Uopće se ne trudi u krevetu Jeste li se ikad zapitali kakav vaš muškarac u spavaćoj sobi u odnosu na druge? Pa, ako ima bradu i smeđe oči, imate sreće.

POVEZANE KNJIGE