Pokajnik

Pokajnik - Mandić, Milena | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mandić, Milena
DIMENZIJA
11,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Pokajnik.pdf
ISBN
8821252096843

OPIS

Autorica je za roman „Pokajnik” dobila prvu nagradu na „Alfinu” nagradnom natječaju za rukopise za roman za mladež iz suvremenoga života. Roman govori o samo jednom i neponovljivom životu što svaki pojedinac ima, no, nažalost često to zaboravlja. Zaustavlja nas u razmišljanjima i potiče na dublja i zrelija promišljanja nad životom, prijateljima, obitelji.

FILM TJEDNA | POKAJNIK IS COMING FOR YOU Liam Neeson u dobro poznatom izdanju koje uvijek pali. Dobrodušan marginalac, vješt na oružju, fanatično posvećen osveti.

Pokajnik (razvrstavanje). Svjedok pokajnik ili, jednostavnije, pokajnik, je kolokvijalni izraz koji se koristi za počinitelja jednog ili više krivičnih djela koji je voljan o njima dati informacije vlastima tokom kriminalističke istrage ili krivičnog postupka u zamjenu za oslobađanje ili ublažavanje za to krivično djelo utvrđene zakonske kazne, odnosno neke ... Novi Jolin singl - Pokajnik. Pokajnik (2020).

POVEZANE KNJIGE