Vježbe inteligencije

Vježbe inteligencije - Carter, Philip: Russell, Ken | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carter, Philip: Russell, Ken
DIMENZIJA
12,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbe inteligencije.pdf
ISBN
2829648879249

OPIS

U knjizi su dane sve tehnike i trikovi koji vam trefraju za postizanje boljih rezultata na IQ testovima. Iskušajte svoju sposobnost i unaprijedite je na područjima prostorne svijesti, pamćenja, numeričke vještine i logičkog razmišljanja. Vježbajte na zadacima kako biste razvili kreativan pristup rješavanju, ne samo glavolomki, već i teških problema s kojima se susrećete u svakodnevnom životu. Provjerite svoj napredak i postignute rezultate u posebnom poglavlju s testovima u kojima se nalaze sve vrste zadataka predstavljenih u knjizi. Philip Čarter i Ken Russell su urednici u britanskim Mensa časopisima.

Suvremena znanost zastupa teoriju višestruke inteligencije koju je razvio američki razvojni psiholog Howard Gardner. Sada znamo da ne postoji jedna, nego čak sedam različitih vrsta inteligencije.

Rješavanje križaljki, zagonetke, kvizovi pa čak i bingo se pokazao kao vježba za održavanje Vae mentalne sposobnosti. Studiji su pokazali da mentalne vježbe mogu povećati inteligenciju čak i do 8%. Radni listovi za VJEŽBE RAZMIŠLJANJA (dodani 19.01.2015.).

POVEZANE KNJIGE