Moj prvi rječnik-engleski/njemački

Moj prvi rječnik-engleski/njemački - Dunjko, Veljko (ur.) | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dunjko, Veljko (ur.)
DIMENZIJA
8,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj prvi rječnik-engleski/njemački.pdf
ISBN
4720111007881

OPIS

Najčešće njemačke i engleske riječi razvrstane su po tematskim skupinama – kao što su gradovi, boje, igračke, godišnja doba, šport, životinje, hrana, a ujedno su dopunjene slikama u boji. Nazivi na engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku nalaze se ispod slika.

Djeca uče prve riječi na njemačkom i engleskom jeziku! Najčešće njemačke i engleske riječi razvrstane su po tematskim skupinama kao što su gradovi, boje, igračke, godišnja doba, šport, životinje, hrana, a ujedno su dopunjene slikama u boji. Najčešće njemačke i engleske riječi razvrstane su po tematskim skupinama - kao što su gradovi, boje, igračke, godišnja doba, šport, životinje, hrana, a ujedno su dopunjene slikama u boji. Nazivi na engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku nalaze se ispod slika.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! PONS Moj prvi rječnik - ENGLESKI/NJEMAČKI. 31,00 kn nije dostupno.

POVEZANE KNJIGE