Dan i još jedan mu

Dan i još jedan mu Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Dan i još jedan mu.pdf
ISBN
4842773970721

OPIS

Roman koji prati epizode iz života pripadnika osječke geneacije u razdoblju “mekanoga” socijalizma krajem osamdesetih godina 20.-og stoljeća. Odlučivši se za rasutu kompoziciju, autor naizmjence pripovijeda o događajima vezanima uz život u Osijeku, te fascinaciju rock-glazbom, i o susretu s Amerikom, u kojoj su neki od njegovih likova pokušali ostvariti tipičan san mladih ljudi s ovih prostora i pronaći smisao, ali su se, kao pripadnici “izgubljene generacije”, tamo gorko razočarali, ne uspijevajući u tom svijetu uspostaviti vlastiti identitet.

godine proživio ... TikTok otkrio još jedan beauty hit: Lagani puder koji na licu stoji cijeli dan i pristupačne je cijene. Riječ je o L'Oréal Paris Infallible Fresh Wear Foundation-in-a-Powder za kojeg kažu da je na licu jako ugodan jer mu dopušta da diše, a istovremeno prekriva sve nepravilnosti ili znakove umora. Ima 92 godine, a krajem 2020-te objavio je novi album, do epidemije koronavirusa redovito je nastupao, a glazbom se počeo baviti još prije Beatlesa i Rolling Stonesa.

siječnja 2021. u 07:14 Na današnji dan prije 23 godine okončan je mandat UNTAES-a, mirovnih snaga Ujedinjenih naroda za Istočnu Slavoniju, Baranju i Zapadni Srijem, čime je okončan proces mirne ... Prema riječima policijskog inspektora iz istrage, u mailu se žalio na stečajni postupak i optužio stečajnu upraviteljicu da mu tvrtku prodaje u bescjenje, javlja Večernji list.

POVEZANE KNJIGE