Voda izvor ljepote i zdravlja

Voda izvor ljepote i zdravlja - Schutt, Karin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schutt, Karin
DIMENZIJA
9,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Voda izvor ljepote i zdravlja.pdf
ISBN
7771255269414

OPIS

Životni eliksir – vodu – koristite kod kuće Svjesno iskoristite generacijama poznatu ljekovitu i pročišćavajuću snagu vode za proljepšavanje, dobru tjelesnu kondiciju, kao i za liječenje i sprečavanje bolesti. Donesite u kupaonicu snagu mora: razmazite se tijekom vikenda pomoću slanih kupki i kupki od algi, maskama za čišćenje lica i peelingom. Odmorite se od svakodnevnice: opustite se uz pomoć vitalizirajućeg tuširanja, biljnih i uljnih kupki, a kožu, zdravlje i dušu, njegujte na isti način. Smršavite, i tijelo oslobodite od otrova sedmodnevnom kurom pijenja za ljepotu iznutra. Ostanite zdravi: pijte za dobru tjelesnu kondiciju mineralne i ljekovite vode ili primijenite Kneippove tretmane polijevanja, stavite obloge na listove ili hodajte po vodi.

Ona osvježava i dušu i tijelo te je doista eliksir života. Jesu li nam stvarno poznate sve prednosti ove čudesne tekućine nazvane voda? Dimenzije: 16,50 x 22,00 cm.Opseg: 94 stranice.Uvez: tvrdi, plastificiran.Stanje knjige: kao nova.Zbirka Čili i zdravi.Prijevod s njemačkoga: Azra Plićanić.Ilustracije: Martin Scharf.S poleđine knjige:Životni eliksir - vodu - koristite kod kuće- Svjesno iskoristite generacijama poznatu ljekovitu i pročišćavajuću snagu vode… Termalna voda Termi Olimia - izvor zdravlja, ljepote i vitalnosti.

Voda je osnova za naš život i egzistenciju našeg metabolizma i za besprijekoran rad svih naših organa. Kroz vodu dobivamo enormnu energiju.

POVEZANE KNJIGE