Ekonomika poljoprivrede

Ekonomika poljoprivrede Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Ekonomika poljoprivrede.pdf
ISBN
7071250548133

OPIS

Knjiga obrađuje ekonomsku i ekonomsko-političku problematiku, ali u njoj se ističe i povijesna, socijalna i općecivilizacijska uloga poljoprivrede u razvoju čovječanstva. Obiluje teorijskim i praktičnim sadržajima, što odgovara zahtjevima ekonomike kao znanstvene discipline. Podijeljena je u tri dijela. U prvom je dijelu riječ o poljoprivredi, u drugom dijelu o poljoprivredi Hrvatske, a u trećemu o poljoprivredi zemalja Europske unije. Ovo je prva knjiga takvog sadržaja u novoj Hrvatskoj koja se bavi problemom poljoprivrede i sela te na taj način pridonosi njihovu razvoju.

Širenje poljoprivrede iz područja «Plodnog polumjeseca» neolitska revolucija. Neolitizacija Hrvatske i Europe - linearno vrpčasta kultura.

Preddiplomski studij / Agrarna ekonomika (elective course, 6 semester, 3 year) Preddiplomski studij / Agroekologija (elective course, 6 semester, ... Računovodstvo i ekonomika poljoprivrednih gazdinstava: 021/485-3397: vukoje(at)polj.uns.ac.rs: Veljko Vukoje: dr VLADISLAV ZEKIĆ: Računovodstvo i ekonomika poljoprivrednih gazdinstava: 021/485-3510: zekic(at)polj.uns.ac.rs: Vladislav Zekić: VANREDNI PROFESORI: dr NATAŠA VUKELIĆ: Menadžment i organizacija u poljoprivredi: 021/485-3392 ... Poljoprivredno-prehrambeni fakultet u Sarajevu osnovan je 1940. godine.

POVEZANE KNJIGE