Smrt gospođe Westaway

Smrt gospođe Westaway - Ware, Ruth | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ware, Ruth
DIMENZIJA
10,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Smrt gospođe Westaway.pdf
ISBN
4934475730819

OPIS

Smrt gospođe Westaway novi je hit autorice romana Žena u kabini 10. Ruth Ware napisala je još jedan napeti, nepredvidivi triler koji nećete moći ispustiti iz ruku. Kad Harriet Westaway primi neočekivano pismo u kojem piše da je naslijedila veliko imanje svoje bake iz Cornwalla činit će se kao da su joj sve molitve uslišene. Duguje novac utjerivaču dugova, njegove prijetnje postaju sve agresivnije i ona se mora brzo dokopati gotovine. Postoji samo jedan problem – njezini djed i baka umrli su prije više od dvadeset godina. Pismo je primila pogrešna osoba. Međutim, ona zna što će joj pomoći da na prijevaru dođe do novca. Ako je itko sposoban pojaviti se na sahrani potpune strankinje i položiti pravo na nasljedstvo koje mu ne pripada, to je ona. Harriet donosi odluku koja će joj zauvijek promijeniti život. Međutim, kad se upusti u svoju prijevaru, više nema povratka. Mora nastaviti ili riskirati da izgubi sve, čak i vlastiti život…

SLJEDEĆI >> SMRT GOSPOĐE WESTAWAY. WARE RUTH .

No, kako radnja ide dalje shvatit ćete da je ona žrtva u ovom romanu. "Smrt gospođe Westaway" je triler koji preporučam svim ljubiteljima toga žanra. „ Smrt gospođe Westaway " najnoviji je uzbudljivi i napeti roman kojeg je u izdanju Mozaik knjige s engleskog jezika preveo Josip Kovačević.

POVEZANE KNJIGE