Konferencija životinja

Konferencija životinja - Kastner, Erich | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kastner, Erich
DIMENZIJA
5,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Konferencija životinja.pdf
ISBN
8733830392865

OPIS

Knjiga govori o svijetu bez granica za koji se u Kastnerovoj priči zalažu životinje, koje nerazumne ljude uspijevaju prisiliti da odustanu od ratova i podijela svijeta kako bi osigurali bolju budućnost za svoju djecu. Kastnerove životinje žele svijet u kojem neće biti ratova, podjela, granica među državama ni drugih uzroka razdora među ljudima.

Režiser: Reinhard Klooss, Holger Tappe. ...

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . Prva znanstvena konferencija RAWC-a o dobrobiti životinja okupit će međunarodne i regionalne stručnjake i znanstvenike kako bi razmijenili iskustva i raspravili o svojim stajalištima s ciljem promicanja znanosti o dobrobiti životinja u širem području jugoistočne Europe. Naglasak je konferencije na temama važnima za regiju, odnosno ... U tijeku je tiskovna konferencija povodom javne rasprave o zabrani petardi u organizaciji Prijatelja životinja.

POVEZANE KNJIGE