Kuhanje s manje masnoće

Kuhanje s manje masnoće Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuhanje s manje masnoće.pdf
ISBN
1435050168618

OPIS

Kada netko spomene brza jela – fast food ,odmah pomislimo na velike fast food lance koji nude hamburgere, pizze i piletinu na više načina, ali koju jedemo onako “s nogu”. Jela su to koja obično povezujemo s manje zdravim načinom života i ishrane. Naša Brza jela su, međutim, nešto sasvim drugo: kolekcija savršenih jela koja ste priredili sami, kod kuće, a ipak su vam oduzela tek toliko vremena koliko biste izgubili da svratite u neki od “brzih” restorana po pizzu! Jela su to u kojima će uživati cijela obitelj i vaši prijatelji! Ova je knjiga namijenjena svima koji žele jesti pravu, zdravu, hranu a nemaju vremena za kuhanje

Primjeren je za sve površine za kuhanje, uključujući indukciju, lako se pere. Možete ga prati i u perilici posuđa. Za pripremu raznolikih jela uz minimalnu količinu ulja i masnoće.

Kremasti umaci se umjesto s vrhnjem mogu dovršiti s mlijekom i malo brašna koje ste dodali u snažan temeljac. Jogurt će primjerice zamijeniti ulje u dresingu za salatu.

POVEZANE KNJIGE