Posljednja noć u Tremore Beachu t.u.

Posljednja noć u Tremore Beachu t.u. - Santiago, Mikel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Santiago, Mikel
DIMENZIJA
8,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednja noć u Tremore Beachu t.u..pdf
ISBN
4889321092366

OPIS

Usamljena kuća na obali Irske. Glazbenik u potrazi za inspiracijom. Olujna noć koja će sve promijeniti. Nakon traumatičnog razvoda uspješni glazbenik Peter Harper zapada u ozbiljnu emotivnu i kreativnu krizu te mir i inspiraciju odluči potražiti u zabačenom mjestu na obali Irske, plaži Tremore Beach. Izolirana kuća na plaži kao da je stvorena za njega. Jedini su mu susjedi neobični američki bračni par Kogan, s kojima se brzo sprijatelji, a upoznaje i novu zanimljivu djevojku, Judie, došljakinju poput njega, koja u mjestu vodi mali dućan te organizira razna događanja, od filmskih večeri i alternativnih koncerata do tečajeva joge. Jedne olujne večeri pogodi ga munja, nakon čega počinje patiti od užasnih glavobolja i čudnih snova. Kada mu u posjet stignu djeca da zajedno provedu ljetne praznike, stvari se samo pogoršavaju – njegova snoviđenja poprimaju sve nasilnije i krvavije oblike, a idilični ljetni praznici pretvaraju se u noćnu moru s nepredvidivim posljedicama, kako za Petera tako …

Glazbenik u potrazi za inspiracijom. Olujna noć koja će sve promijeniti.

Dječak koji je volio jelene 69,90 kn . U košaricu ... POSLJEDNJA NOĆ U TREMORE BEACHU 7 digitalnom tipkovnicom, koju sam rabio za svoja snimanja.

POVEZANE KNJIGE