Anica i majčin dan

Anica i majčin dan - Muck, Desa | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Muck, Desa
DIMENZIJA
7,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Anica i majčin dan.pdf
ISBN
5635145836563

OPIS

Približava se Majčin dan. Mama je svakom djetetu najvažnija osoba na svijetu, pa tako i Anici. Anica joj za njezin poseban dan želi kupiti lijep i skup dar, no za to nema dovoljno novaca … Odlučuje ju ugodno iznenaditi, ali neće sve ićikako je zamislila …

Mama je svakom djetetu najvažnija osoba na svijetu, pa tako i Anici. Anica joj za njezin poseban dan želi kupiti lijep i skup dar, no za to nema dovoljno novaca … Odlučuje ju ugodno iznenaditi, ali neće sve ićikako je zamislila … priča pogodna za početnike u čitanju velika, lako čitljiva slova ilu… Nova, neodoljiva i poučna priča 'Anica i Majčin dan' pogodna je za početnike u čitanju zbog velikih i lako čitljivih slova, a ilustracije u boji je oslikala Ana Košir.

Ali, umjesto bezbrižnog brčkanja u moru, ona i prijatelj Jakov doživjet će mnogo nezaboravnih dogodovština koje će im još dugo ostati u sjećanju. ANICA I SPODOBA je šaljiva i poučna priča o Anici i njezinoj sestri Maji.. Anica misli da nema dvoje različitijih ljudi na svijetu od nje i njezine sestre Maje.

POVEZANE KNJIGE