Ona koja čeka – Grad sjena

Ona koja čeka – Grad sjena - Polansky, Daniel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Polansky, Daniel
DIMENZIJA
12,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Ona koja čeka – Grad sjena.pdf
ISBN
6393428949115

OPIS

Kao mlad čovjek, Warden je bio vrlo cijenjeni agent u službi zlokobne Crne kuće i proveo velik dio života za nju obavljajući strašna djela. Danas, već ostario i umoran, iako još uvijek jako utjecajan u mračnim krugovima podzemlja Grada sjene, svjestan je da se Grad mijenja brže nego što ga on može kontrolirati. Dok grabežljivci kruže oko njega, zna da mora što prije otići iz Grada, no ne prije nego se obračuna sa svojom mračnom prošlosti. Bolnica puna izgubljenih umova, urota protiv korumpiranog novog kralja i geto pun lopova i ubojica stoji između Wardena i njegovih tankih izgleda za budućnost. A iza svih njih stoji osoba čiju izdaju nije nikad očekivao. Osoba koja ga je ostavila slomljenog i ogorčenog. Jedina žena koju je ikad volio. Ona Koja Čeka Iza Svih Stvari. Nakon Poljupca oštrice i Sutra neće doći, Ona Koja Čeka treći je i završni dio noir fantasy trilogije Grad sjena.

Vaša ocijena. Ona koja čeka Više o knjigama: Daniel Polansky Poljubac oštrice - Grad sjena Format 150x228 mm Broj stranica 360 Meki uvez Među zabačenim ulicama i napuštenim kućama koji leže u sjeni Rigusa, najljepšeg grada Kraljevine, nalazi se Grad sjena. Daniel Polansky: Ona koja čeka : grad sjena Kao mlad čovjek, Warden je bio vrlo cijenjeni agent u službi zlokobne Crne kuće i proveo velik dio života za nju obavljajući strašna djela. Danas, već ostario i umoran, iako još uvijek jako utjecajan u mračnim krugovima podzemlja Grada sjene, svjestan je da se Grad mijenja brže nego što ga on može kontrolirati. Poslednji, treći deo popularnog serijala Grad sjena, koji se nalazi među zabačenim ulicama i napuštenim kućama koji leže u senci Rigusa, najlepšeg grada Kraljevine.

Nas svako Ipak, četvrta dama nedostaje. Radi se o Kim Cattrall, koja je glumila Samanthu.

POVEZANE KNJIGE