Laku noć, gorilo

Laku noć, gorilo - Rathmann, Peggy | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rathmann, Peggy
DIMENZIJA
8,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Laku noć, gorilo.pdf
ISBN
8838045843906

OPIS

Laku noć, gorilo autorice i ilustratorice Peggy Rathmann dugogodišnji je svjetski bestseler koji je opčinio mališane i njihove roditelje diljem svijeta. Simpatični nestašni likovi, umirujuća atmosfera, nježne ilustracije koje pričaju priču, neočekivani i humorističan obrat više su nego dovoljan razlog da ovu slikovnicu uvrstite u rituale prije počinka vaših mališana. Ovo je jedna od onih slikovnica koje ćete čitati i gledati iznova i iznova, i svaki put otkrivati neke nove detalje u ovoj naizgled jednostavnoj priči. Laku noć, gorilo… Laku noć, slone… Laku noć, žirafo… Laku noć, hijeno… U zoološkome vrtu vrijeme je za počinak i sve životinje spremaju na spavanje. Ili možda ne? Jedan niski, dlakavi lik s ključevima u ruci i vragolastim osmijehom na licu ima neke druge planove. Prišuljajte se iza leđa čuvara zoološkog vrta i saznajte tko se zadnji smije u ovoj nestašnoj igri prije spavanja. Autorica Peggy Rathmann već više od 25 godina, od kada je objavljeno prvo izdanje ove slikovnice, prima komentare roditelja i djece koji je oduševljavaju. Iznenadile su je pozornost i neizmjerna znatiželja kojom djeca prate likove i priču, te što sve pokušavaju pronaći u slikovnici, a autorica je upravo to “zaboravila” nacrtati. To priču dovodi do sasvim nove razine – spremnosti roditelja da pronalaze najmudrije odgovore kako bi objasnili spisateljičine odluke, posebice u trenutcima kada mladi čitatelji trebaju ići na spavanje :.

Comments 2. Još jedan svjetski 'bestseler' koji nam je često u rukama u zadnje vrijeme je Laku noć, gorilo.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Laku noć, gorilo autorice i ilustratorice Peggy Rathmann dugogodišnji je svjetski bestseler koji je opčinio mališane i njihove roditelje diljem svijeta. Simpatični nestašni likovi, umirujuća atmosfera, nježne ilustracije koje pričaju priču, neočekivani i humorističan obrat više su nego dovoljan razlog da ovu slikovnicu uvrstite u rituale prije počinka vaših mališana. Laku noć, gorilo - Laku noć, gorilo autorice i ilustratorice Peggy Rathmann dugogodišnji je svjetski bestseler koji je opčinio mališane i njihove roditelje diljem svijeta.

POVEZANE KNJIGE