Tranzit

Tranzit - Cusk, Rachel | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cusk, Rachel
DIMENZIJA
8,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Tranzit.pdf
ISBN
6746814923159

OPIS

Spisateljica, razvedena žena s dvojicom sinova seli u London i obnavlja ruševnu kuću. Susjedi je nemilosrdno napadaju zbog buke. Sudjeluje na književnom festivalu i upoznaje pisce čije psihološke profile ocrtava u detalje. Susreće dečka iz mladih dana, prijateljicu, učenicu kreativnog pisanja, odlazi na večeru u društvo svog bratića… To su neke od situacija koje autorica opisuje izbrušenim stilom, pomno i precizno, s dubokim uvidima u međuljudske veze i odnose. Ovaj roman je drugi dio trilogije “Oris”, dobro prihvaćen od strane britanskih i američkih kritičara koji potvrđuje autoričin spisateljski prosede u formi (pseudo) memoara, sofisticiranog izričaja, izbušenog stila i psihološke pronicljivosti u gradnji likova i njihovih odnosa.

A man attempting to escape occupied France falls in love with the wife of a dead author whose identity he has assumed. Keen to find out more about how Tranzit Coachlines can help you with your next occasion? Drop us a line now - we'd love to chat. NZ Free Phone 0508 TRANZIT (8726948) Careers Request a Quote.

NZ Free Phone 0508 TRANZIT (8726948) Careers Request a Quote. Request a Quote.

POVEZANE KNJIGE