Sekundarne prometne tarife 2

Sekundarne prometne tarife 2 - Zelenika, Ratko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zelenika, Ratko
DIMENZIJA
3,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Sekundarne prometne tarife 2.pdf
ISBN
4329418703902

OPIS

Problem, predmet i objekt istraživanja, postavljena znanstvena hipoteza, misija istraživanja, misija edicije … nametnuli su potrebu da se rezultati istraživanja u ovoj znanstvenoj knjizi i sveučilišnom udžbeniku s naslovom Sekundarne prometne tarife predoče u devet međusobno povezanih dijelova. Na kraju svakoga dijela navedena su bitna Pitanja za raspravu i ponavljanje, na koja su dani odgovori u dotičnome dijelu. Ukupno je navedeno 595 pitanja. I na kraju ove znanstvene knjige i sveučilišnoga udžbenika, Sekundarne prometne tarife, nalaze se: literatura, pogovor, sažetak, summary, povzetek, popis tablica, popis shema, popis zemljovida, popis priloga, kazalo imena, kazalo pojmova, kazalo kratica te bilješka o autoru.

Izložene specifičnosti pojedinih tarifa čine okvir za kreiranje, dizajniranje, operacionaliziranje i upravljanje tarifama, tarifnim sustavima i tarifnim OSTALE SEKUNDARNE PROMETNE TARIFE. O knjizi: Knjiga je ponajprije namjenjena studentima Ekonomskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, kao obavezna literatura.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 1030 ... SEKUNDARNE PROMETNE TARIFE.

POVEZANE KNJIGE