Tercijarne prometne tarife

Tercijarne prometne tarife - Zelenika, Ratko | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zelenika, Ratko
DIMENZIJA
5,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Tercijarne prometne tarife.pdf
ISBN
3321994068987

OPIS

Knjiga TERCIJARNE PROMETNE TARIFE ponajprije je namijenjena studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, kao obvezna literatura. Bit će od koristi studentima visokih škola, veleučilišta, fakulteta: ekonomskih, prometnih, pomorskih i drugih znanosti na kojima se proučavaju aktualni fenomeni mikro, makro i globalnih prometnih industrija. I ne samo njima. Ta će knjiga koristiti kreativnim i operativnim menadžerima i specijaliziranim stručnjacima, koji kreiraju i / ili obavljaju poslove u svim mikro, makro i globalnim prometnim i logističkim sustavima. Ukupno je navedeno 445 pitanja. I na kraju ove znanstvene knjige i sveučilišnoga udžbenika, nalaze se: literatura, pogovor, sažetak, popis tablica, popis grafikona, popis shema, popis zemljovida, kazalo imena, kazalo pojmova, kazalo kratica te bilješka o autoru.

Što iz toga zaključuješ? Navedi djelatnosti tercijarnog sektora. Važna tercijarna djelatnost je pomorstvo - posebice za Norvešku čija je trgovačka mornarica među najvećim na svijetu. U prvom dijelu, UVODU, formuliran je znanstveni problem istraživanja, predmet i objekt istraživanja, postavljena je temeljna znanstvena hipoteza s pomoćnim hipotezama, navedeni su svrha i ciljevi istraživanja, dana je ocjena dosadašnjih istraživanja, navedene su znanstvene metode te obrazložena struktura edicije.

Bit će od koristi studentima visokih škola, veleučilišta, fakulteta: ekonomskih, prometnih, pomorskih i drugih znanosti na kojima se proučavaju aktualni fenomeni mikro, makro i globalnih prometnih industrija. Sukladno problemu, predmetu i objektu istraživanja, postavljenoj znanstvenoj hipotezi, rezultati su istraživanja u ovoj znanstvenoj knjizi i sveučilišnome udžbeniku s naslovom Tercijarne prometne tarife, predočeni u osam međusobno povezana dijela. U prvom dijelu, Uvodu, formuliran je znanstveni problem istraživanja, predmet i objekt istraživanja, postavljena je temeljna znanstvena ... Tercijarne prometne tarife Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE