Život, univerzum i sve ostalo

Život, univerzum i sve ostalo - Adams, Douglas | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adams, Douglas
DIMENZIJA
5,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Život, univerzum i sve ostalo.pdf
ISBN
8683673578458

OPIS

U nastavku kultnog «Vodiča za autostopere» Douglasa Adamsa, izgubivši dom, planet i djevojku, Arthur Dent zaglavio je na prapovijesnoj Zemlji i odlučio poludjeti. I izvrsno mu je krenulo – samo dvadeset minuta kasnije već je jurio preko polja za letećim Chesterfield kaučem s cvjetnim motivima. Ali onda je iskrsnuo problem s Krikkitancima, koji su željeli uništiti čitav svemir osim sebe samih (a i to možda), i Arthuru nije preostalo ništa drugo nego da se suoči s putovanjem kroz vrijeme, bistromatskim pogonom, Bogom Gromovnikom, smrtonosnim robotima-ubojicama i njihovim višenamjenskim borbenim palicama, te pokuša spasiti život, univerzum i sve ostalo … i to dvaput u jednom danu. Satira koju Adams propituje, često vrlo suptilno, jest izuzetna kao i uvijek. Svatko tko će pročitati ovu knjigu zasigurno će se gušiti od smijeha, ali samo poneki će shvatiti da se zapravo smiju sami sebi i apsurdnosti ljudskog života s kojom se Adams tako suptilno poigrava.

Samo petero ljudi može zaustaviti ubojite robote, spriječiti armagedon i spasiti život kakav poznajemo i onaj koji ne poznajemo, a sve to u svemirskom brodu na bistromatski pogon (ne pitajte…). Život, univerzum i sve ostalo količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789533421506 Izdavač: Školska knjiga d.d. Područje: Proza Uvez: Meki uvez s klapnama SKU: VBZ-9801303 Kategorija: Proza Oznake: roman , znanstvena fantastika Jezik: Hrvatski Biblioteka: Školska knjiga d.d.

Opis; Opis. Izgubivši dom, planet i djevojku, Arthur Dent zaglavio je na prapovijesnoj Zemlji i odlučio poludjeti.

POVEZANE KNJIGE