Život, univerzum i sve ostalo

Život, univerzum i sve ostalo - Adams, Douglas | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adams, Douglas
DIMENZIJA
8,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Život, univerzum i sve ostalo.pdf
ISBN
2944067322976

OPIS

U nastavku kultnog «Vodiča za autostopere» Douglasa Adamsa, izgubivši dom, planet i djevojku, Arthur Dent zaglavio je na prapovijesnoj Zemlji i odlučio poludjeti. I izvrsno mu je krenulo – samo dvadeset minuta kasnije već je jurio preko polja za letećim Chesterfield kaučem s cvjetnim motivima. Ali onda je iskrsnuo problem s Krikkitancima, koji su željeli uništiti čitav svemir osim sebe samih (a i to možda), i Arthuru nije preostalo ništa drugo nego da se suoči s putovanjem kroz vrijeme, bistromatskim pogonom, Bogom Gromovnikom, smrtonosnim robotima-ubojicama i njihovim višenamjenskim borbenim palicama, te pokuša spasiti život, univerzum i sve ostalo … i to dvaput u jednom danu. Satira koju Adams propituje, često vrlo suptilno, jest izuzetna kao i uvijek. Svatko tko će pročitati ovu knjigu zasigurno će se gušiti od smijeha, ali samo poneki će shvatiti da se zapravo smiju sami sebi i apsurdnosti ljudskog života s kojom se Adams tako suptilno poigrava.

Izgubivši dom, planet i djevojku, Arthur Dent zaglavio je na prapovijesnoj Zemlji i odlučio poludjeti. l izvrsno mu je krenulo - samo dvadeset minuta kasnije već je jurio preko polja za ... A na paranoju se odgovara samo na jedan način - silom, uništenjem i općim napadom na cijeli univerzum.

Područje: Proza Uvez: Meki uvez s klapnama SKU: VBZ-9801303 Kategorija: Proza Oznake: roman , znanstvena fantastika Jezik: Hrvatski Biblioteka: Školska knjiga d.d. Godina izdanja: 2019 Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Život, univerzum i sve ostalo autora Adams, Douglas.

POVEZANE KNJIGE