Zagrijte se, a da ne pregorite/tuma

Zagrijte se, a da ne pregorite/tuma - Carol Grace | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carol Grace
DIMENZIJA
6,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Zagrijte se, a da ne pregorite/tuma.pdf
ISBN
5590891102537

OPIS

– Dodati 14 minuta svakom danu – Izbrisati brige zauvijek – Pojednostaviti sve u životu – Zaljubiti se u svoj posao – Koristiti sedam tajni kako doći do krasnog stava – Naučiti reći „NE“ – Postaviti i dostići svoje ciljeve – Nasloniti se i opustiti – Imati više ljubavi… i više za dati – Podignuti svoje samopouzdanje do nebeskih visina – Naći pravu ravnotežu – Koristiti 10 SAVJETA KAKO ZAGRIJATI SVOJ ŽIVOT

Lenja probava je najčešće uzrokovana modernim stilom života, a glavni simptomi su izostanak stolice, nadutost, bol u stomaku, opšte loše stanje jer se telo ne oslobađa toksina i taloženje viška kilograma.. 4.

Izabrali ste daleko lagodniju poziciju "prepuštanja sudbini". Boriti se za sebe je mnogo zahtjevnije, ali ono što time dobivate neprocjenjivo je. Cetiri brata putem trce, jedan drugog ne moze da stigne.

POVEZANE KNJIGE