Lovci na vukove

Lovci na vukove - Curwood, James Oliver | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Curwood, James Oliver
DIMENZIJA
8,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Lovci na vukove.pdf
ISBN
5963541100343

OPIS

Gradski mladić Rod i njegovi indijanski prijatelji Wabi i Mukoki povest će vas na nezaboravno putovanje djevičanskom divljinom kanadskoga sjevera. U svojim pustolovinama će se naći oči u oči s izgladnjelim vukovima, beskrupuloznim odmetnicima i surovim silama prirode i nabasati na tajanstvenu brvnaru koja je pola stoljeća krila veliku tajnu… Prepuna iznenadnih obrata, napetosti i uzbuđenja, “Lovci na vukove” su romantična priča o pustolovnom životu u divljini, prijateljstvu i ljubavi iz vremena u kojem je svijet bio ljepše i jednostavnije mjesto za život.

Oblizujući krvavu sukrvicu Poreže jezičinu I svoju toplu krv Lapće s hladnog sečiva.. I ne ume da stane dok se ne ... Hajka na vukove u Blacu, lovci i z celog regiona.

Dajte nam podatke koliko se rakije i piva popilo,koliko se čorbe skuvalo i mesa pojelo.Za vukove znamo da niste niti ćete ga uloviti jer za lov na vuka treba čitava strategija i plan da se hajka napravi sto ovi današnji lovci niti znaju niti umiju! Koje su glavne ruske pasmine korištene za lov na vukove i medvjede? Lajka. Altajski kraj.

POVEZANE KNJIGE