Vremeplov

Vremeplov - Bačić, Ana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bačić, Ana
DIMENZIJA
8,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Vremeplov.pdf
ISBN
9425822191816

OPIS

Ova zanimljiva knjiga pripovjeda o dvojici dječaka koji slučajno u igri naiđu na vremenski stroj koji ih odvede u vrijeme Zrinsko-frankopanske urote. Dječaci tu doživljavaju brojne pustolovine, nastoje čak i promijeniti povijest, no to je uzalud…shvativši to, vračaju se u sadašnjost, ali trajno obogaćeni novim iskustvima koja su ih učinila drugačijima. Ova maštovita proza, koristeći povijesne argumente zapravo priča o odrastanju u dva različita vremena.

vremeplov Žalosno je da ova legenda nije bila izbornik Vatrenih! 19:14 28.06.2011 vremeplov. vremeplov Ovo je jedna od najljepših sportskih priča ikada! 20:33 21.06.2011 vremeplov.

kolovoza 1991. - početak emitiranja mozaičnoga programa Za slobodu.Riječ je o uređivačkom aktu kojim se i na simboličkoj razini pokazao prijelaz iz redovite sheme u ratni program. Kolačići.

POVEZANE KNJIGE