Pokušaj zaboraviti

Pokušaj zaboraviti - Gavran, Miro | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gavran, Miro
DIMENZIJA
6,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Pokušaj zaboraviti.pdf
ISBN
7497484817345

OPIS

Dragi Robi! Nadam se da si dobro, i da te starci više ne dave zbog onog malog sudara. Tisuću maraka za popravak motora i nije neka lova za gastiće. Najvažnije u svemu je to da, osim ogrebotine na desnoj ruci, nemaš neku goru uspomenu. Piši mi, kad dospiješ, kako ti je u Njemačkoj. Vjerojatno je i kod vas u Munsteru otpočela nastava. Pogledao sam danas na kalendar i izračunao da je prošlo točno dvadeset dana od moga povratka s mora. Ti si ostao dva dana duže, na čemu sam ti iskreno zavidio. Bilo nam je lijepo u toj Novalji. Drago mije da sam te upoznao, i da smo postali istinski prijatelji. Volio bih da živiš u Zagrebu, da možemo razgovarati i o komadima, i o starcima, i o svemu. Baš onako kako smo razgovarali na moru, u tih predivnih mjesec dana. I sad mi je u sjećanju svaki dan našeg ljetovanja, odlasci u disko-klub, ludiranje na plaži, šetnje po rivi…

Pokušat ću sve zaboraviti, tiho, nježno pustit ću sve vremenu što liječi, pretežno. Prepustit ću milovanja tvoja sjevernom vjetru koji daleko odnosi hladnu kišu, tugu i sjetu.

Format: 12,5 x 19,0 cm. Uvez: tvrdi , Dragi Robi! Nadam se da si dobro, i da te starci više ne dave zbog onog malog sudara.

POVEZANE KNJIGE