Put ispravnosti (Kopiraj)

Put ispravnosti (Kopiraj) Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Put ispravnosti (Kopiraj).pdf
ISBN
6093309310815

OPIS

Tri tjedna nakon Buddhine smrti, pet stotina njegovih arhata i učenika, pod vodstvom Kasvape, okupilo se u Rajagahi kako bi se prisjetili istina koje su primali od voljenog učitelja tijekom četrdeset i pet godina. Kako učitelj više nije bio među njima, redovnici su imali odgovornost da njegovo učenje prenesu što vjernije, da načela njegove poruke postanu pokretačka sila moralnog i duhovnog vodstva, kako za njih tako i za druge u udaljenim dijelovima zemlje te za sve buduće učenike koji žele stupiti na put Probuđenog.

Čak vam ni pravopis ni gramatika u pojedinim slučajevima neće pomoći (više o tome u nekom narednom tekstu). ... Put do naredbe pisan je kurzivom, a sama naredba podebljano.

Pokušao sam koristiti opciju Dohvati informacije, ali nigdje nisam mogao vidjeti put do datoteke koji bih mogao kopirati i ... Kanjiža, Subotički put 74 . 21.01.2021.

POVEZANE KNJIGE