Obrazovanje kao izazov

Obrazovanje kao izazov - Liessman, Konrad Paul | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Liessman, Konrad Paul
DIMENZIJA
9,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Obrazovanje kao izazov.pdf
ISBN
3279143812061

OPIS

Svi govore o obrazovanju. Ono se pretvorilo u sekularnu znanost o iscjeliteljstvu od koje očekujemo rješenje svih problema – od suzbijanja siromaštva do integracije migranata, od promjena klime do borbe protiv terorizma. Za razliku od riječi obrazovanje koja je kao krilatica postala svuda prisutna, obrazovan čovjek, koji bi trebao biti pravi cilj svih tih napora vezanih za obrazovanje, ne samo što je kao pojam nestao iz rječnika nego se svaki ozbiljan napor u vezi s obrazovanjem pretvorio u provokaciju. Uzroke toga Konrad Paul Liessmann navodi u ovoj knjizi. Pritom jednako opisuje kaljuže stranačkih scena i plitkost socijalnih mreža. U sklopu moralnog diskursa on razmišlja o duhu vremena i o tome zbog čega je tako neugodan susret s obrazovanim čovjekom.

TikTok izazov koji tvrdi da 'žene to mogu, a muškarci ne' iz dana u dan postaje sve popularniji - i dovodi do prilično bolnih ... i domaća istraživanja. Četvrti dio prikazuje poremećaje u ponašanju djece kao izazov za evangelizaciju.

Na otvorenoj radnoj grupi Generalne skupštine UN-a postavljeno je sedamnaest ciljeve, s kojim se nadaju da će postići održivost kao cilj za razvoj čovječanstva. obrazovanje 'ena. 13 @ene iz najvi{ih dru{tvenih slojeva imale su pristup vi{em obra-zovanju tokom ~itavog ovog perioda, a neke od njih su se intelektualno i ostvarile Œ bilo kao izolovane osobe, ili, kasnije, kao pripadnice manje ili vi{e jedinstvenih figrupafl, poput engleskih Plavih ~arapa ili doma}ica intelektualnih salona u Fran- Zasigurno ne kao "black out" TikTok izazov na aplikaciji kojeg si djeca oduzimaju život.

POVEZANE KNJIGE